пʼятниця, 04 листопада 2022 08:40

Меттью Макконаґі святкує 53 роки. Три визначні ролі найсексуальнішого актора
10

4 листопада американський актор, сценарист і режисер Меттью Макконаґі святкує 53-річчя.

Він популярний за ролями у стрічках "Інтерстеллар", "Весільний переполох" та "Вовк із Волл-Стріт" і "Супер Майк". Хоча спочатку він зарекомендував себе як головний герой романтичних комедій, та по-справжньому відкрив акторський потенціал у драматичних проєктах. А журнал People назвав Макконаґі найсексуальнішим чоловіком.

В особистому житті оскароносного актора без змін. Досі разом з бразильською моделлю Каміллою Алвес. З 2012 року пара перебуває у шлюбі. До одруження разом жила шість років. Закохані мають трьох дітей – синів Леві й Лівінґстона й доньку Віду. Актор зізнавався, що був з дружиною на трьох пологах.

Зі святкової нагоди Gazeta.ua зібрала три фільми з участю Макконаґі, які вважаються найкращими за його акторську кар'єру.

4 листопада американський актор, сценарист і режисер Меттью Макконаґі святкує 53-річчя
Фото: eastnews.ua
В особистому житті оскароносного актора без змін. Досі разом з бразильською моделлю Каміллою Алвес
Актор популярний за ролями у стрічках "Інтерстеллар", "Весільний переполох" та "Вовк із Волл-Стріт"
З 2012 року пара перебуває у шлюбі
Закохані мають трьох дітей – синів Леві й Лівінґстона й доньку Віду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девіду Швіммеру – 56. Як змінився зірка "Друзів"

Мад, 2012

За сюжетом, двоє хлопчиків виявляють на острові річки Міссісіпі головного героя фільму – Мада, якого зіграв Макконаґі. Він зник на острові після того, як убив чоловіка, який побив його дівчину. Доки він ховається, батько та брат убитого хлопця полюють на нього.

Даласький клуб покупців, 2014

Роль у цій драмі вважається найкращою роботою Макконаґі, яка принесла йому перший "Оскар". Він грає чоловіка, який вмирає від СНІДу і знаходить сили для боротьби із системою.

Інтерстеллар, 2014

У цій стрічці про вчених-дослідників чорних дірок знявся перший ешелон кінозірок: Макконаґі, Енн Гетевей, Джесіка Честейн та Майкл Кейн. А продюсером фільму став Стівен Спілберг. Сьогоднішній іменинник серйозно поставився до цієї ролі. Зокрема, до закінчення роботи над фільмом він не розкривав деталі сюжету навіть дружині, а під час зйомок жив у трейлері – неподалік від місця, де "жив" його персонаж.

29 жовтня американська акторка українського походження Вайнона Райдер святкувала 51-річчя. Вона з дитинства знімається в кіно, а її перший успіх відмітили премією Young Artist Awards за участь у фільмі "Вогняні кулі" (1989). За кар'єру зірка знялася у понад 50 кінокартинах.

Зараз ви читаєте новину «Меттью Макконаґі святкує 53 роки. Три визначні ролі найсексуальнішого актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути