середа, 02 листопада 2022 08:15

Девіду Швіммеру – 56. Як змінився зірка "Друзів"
10

2 листопада американський актор Девід Швіммер, який став популярним після участі в серіалі "Друзі", відзначає день народження. Знаменитості виповнюється 56 років.

Gazeta.ua розповідає цікаві факти з біографії кінозірки й показує, як змінився Швіммер від дня випуску серіалу.

Актор народився в родині адвокатів. Коли йому було 10 років, він вперше вийшов на сцену і зіграв роль феї в єврейському варіанті казки "Попелюшка". Після цього твердо вирішив, що хоче продовжити розвивати акторський талант.

Навчався на акторському факультеті Північно-Західного університету. Створив разом з однокурсниками театр "Лукінгласс". За його плечима – кілька постановок і безліч зйомок на телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вайнона Райдер відзначає 51 рік. Маловідомі факти про кінозірку з українським корінням

Але популярність принесла саме роль Роса Ґеллера в "Друзях". 1995 року він отримав нагороду як "Видатний актор телевізійного серіалу". Також Швіммер став режисером десятки епізодів у серіалі.

2 листопада американський актор Девід Швіммер, який став популярним після участі в серіалі "Друзі", відзначає 56 років. На цьому фото актору 30 років
Фото: eastnews.ua
2 листопада американський актор Девід Швіммер, який став популярним після участі в серіалі "Друзі", відзначає 56 років
З 2010 року Швіммер був одружений з фотографкою Зої Бакман
Актору популярність принесла саме роль Роса Ґеллера в "Друзях"
На цьому фото актору 30 років

Швіммер зізнавався, що його завжди більше цікавили театр і режисура. Актор поставив декілька п'єс і зіграв у них. Зняв як режисер два фільми – "Довіра" та "Біжи, товстун, біжи". Також озвучує мультфільми.

Також зірка активно займається благодійністю. Він заснував фонд, який допомагає жертвам зґвалтування пройти реабілітацію та отримати кваліфіковану допомогу.

З 2010 року Швіммер був одружений з фотографкою Зої Бакман. Пара має доньку Клео Бакман-Швіммер. 2017 року подружжя оголосило, що хоче взяти "перерву в стосунках".

На платформі HBO Max презентували спецвипуск "Друзі. Возз'єднання". Уперше за майже 20 років акторів серіалу "Друзі" зібрали на одному знімальному майданчику.

У спецепізоді артисти – Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудров, Метт Леблан, Меттью Перрі й Девід Швіммер – діляться спогадами про знімання серіалу, а зіркові гості розповідають про серії, які найбільше запам'яталися. Актори, які зіграли головні ролі, знову зустрілися серед знайомих декорацій серіалу: квартири Моніки, кав'ярні Central Perk і біля фонтана.

Зараз ви читаєте новину «Девіду Швіммеру – 56. Як змінився зірка "Друзів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути