Ексклюзиви
пʼятниця, 28 травня 2021 11:08

Повернення "Друзів": що показали у спецвипуску серіалу

На платформі HBO Max презентували спецвипуск "Друзі. Возз'єднання". Уперше за майже 20 років акторів серіалу "Друзі" зібрали на одному знімальному майданчику. Випуск вийшов у четвер, 27 травня.

У спецепізоді артисти - Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудров, Метт Леблан, Меттью Перрі й Девід Швіммер - діляться спогадами про знімання серіалу, а зіркові гості розповідають про серії, які найбільше запам'яталися. Актори, які зіграли головні ролі, знову зустрілися серед знайомих декорацій серіалу: квартири Моніки, кав'ярні Central Perk і біля фонтана.

Автор: скріншот із відео
  Уперше за майже 20 років акторів серіалу "Друзі" зібрали на одному знімальному майданчику
Уперше за майже 20 років акторів серіалу "Друзі" зібрали на одному знімальному майданчику

Модерував зустріч артистів комік Джеймс Корден. Для програми також записали інтерв'ю з творцями серіалу - Девідом Крейном і Мартою Кауфманн.

У шоу з'являлися актори, які брали участь у зніманнях серіалу. Наприклад, до квартири Моніки знову завітав сусід знизу містер Геклс, який у стрічці постійно кричав на галасливу компанію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували тизер перезапуску легендарного серіалу "Секс і місто"

Також знаменитості постали в найяскравіших вбраннях із серіалу. Зокрема, моделі Кара Делевінь - у рожевій сукні Рейчел і Сінді Кроуфорд - у шкіряних штанях Роса пройшлися подіумом. А співачка Леді Ґаґа разом із Лізою Кудров виконала пісню Smelly cat, яку в серіалі співала Фібі.

"Друзі" виходили в ефірі NBC упродовж 10 сезонів, з 1994 до 2004 року включно. 2002-го здобули премію Еммі як "найвидатніший комедійний серіал". Був популярним у 1990-х, але знайшов нове покоління шанувальників завдяки повторним показам на стрімінгових сервісах, таких як Netflix.

Зараз ви читаєте новину «Повернення "Друзів": що показали у спецвипуску серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі