понеділок, 04 січня 2016 09:49

Мерайя Кері заручена - ЗМІ

Автор: Reuters
 

Американська співачка Мерайя Кері та австралійський мільярдер Джеймс Пекер продовжують тримати інтригу. Днями артистку помітили з величезним кільцем, схожим на обручку, яку вона і не надумала приховувати. Традиційно, світські хронікери заговорили про пропозицію руки і серця, яку вона отримала від свого коханого на Різдво.

Свій зимовий відпочинок Мерайя розділила на проведення часу з дітьми і романтичні поїздки з коханим на гірськолижні курорти. Так, Різдво вона зустріла з дітьми Марроканом і Монро, а вже сьогодні вирушила в Аспен кататися на лижах і виступати в новорічну ніч.

Мерайя з'явилася в одному з казино Джеймса "Корона" в Мельбурні. На безіменному пальчику Кері поблискував величезний діамант. Треба сказати, що Джеймс не шкодує грошей на свою улюблену жінку, на початку року він подарував їй кольє за 500000 доларів.

Нагадаємо, що незважаючи на нові відносини, Мерайя завжди проводить сімейні свята з колишнім чоловіком Ніком Кеннонм і дітьми.

"Я не хочу, щоб вони відчували, що ми з їх татом - чужі люди. Вони не повинні проходити через все це, наші діти - невинні душі. Ми з Ніком завжди намагаємося збиратися разом, і навіть коли нам хочеться плакати, ми ніколи не покажемо дітям свої сльози"- розповіла Кері в одному з інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Мерайя Кері заручена - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути