четвер, 18 жовтня 2012 10:29

Меган Фокс в таємниці народила місяць тому

Меган Фокс в таємниці народила місяць тому
Актриса народила сина Фото: newsru.co.il

Відома голлівудська актриса і модель, зірка фільму "Трансформери" Меган Фокс вперше стала матір'ю. У 26-річної артистки народився здоровий син.

Цікаво, що радісна подія в житті актриси Меган Фокс і її чоловіка, актора Браяна Остіна Гріна, відбулося ще наприкінці вересня, проте лише зараз щаслива новоспечена мати на своїй сторінці в Facebook поділилася звісткою.

"Нам пощастило провести кілька тижнів в повному спокої і самоті, проте я вирішила першою повідомити вам радісну звістку. Я народила сина Ноя Шеннона Гріна 27 вересня. Він з'явився на світ здоровим, щасливим і абсолютно прекрасним. Ми щасливі мати можливість стати батьками цієї прекрасної душі, і я безмежно вдячна Богові за те, що він послав мені таку безмежну, нескінченну любов. Спасибі всім за ваші побажання. Нехай Бог благословить вас і ваші родини", - написала Меган Фокс на "стіні" своєї офіційної сторінки.

Відзначимо, що малюк є первістком для актриси. А ось у її чоловіка, актора Браяна Остіна Гріна, це вже друга дитина. У нього є син Кассіус від першого шлюбу.

Нагадаємо, Меган Фокс і її чоловік довго приховували цікавий стан актриси. Так, на одному телевізійному інтерв'ю Меган Фокс на пряме запитання журналіста, чи чекає вона на дитину, просто встала і пішла. Спочатку ведучий довго "катував" актрису всякими натяками, на які вона старанно не реагувала, а коли вже не витримав і запитав у лоб, Меган збентежилася і почала щось лепетати, як у бесіду увірвався агент Фокс, який зажадав терміново закінчити інтерв'ю. Телеведучий вибачився, однак розмову відновити не вийшло. Раніше пройшла інформація, ніби Меган чекає на дівчинку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брайан Остін Грін цілував вагітний живіт Меган Фокс

Меган Фокс і Брайан Остін Грін знайомі з 2004 року, а одружилися в 2010-му на Гаваях. Влітку 2011 року з'явилася чутка, що Меган Фокс вагітна, проте виявилося, що актриса просто трохи поправилася. Щоправда, потім Меган так схудла, що злякала своїм зовнішнім виглядом численних шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс в таємниці народила місяць тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути