пʼятниця, 25 травня 2012 10:53

Меган Фокс вагітна дівчинкою

Меган Фокс вагітна дівчинкою
Актриса не коментує свій цікавий стан Фото: segodnya.ua

Ось уже другий місяць таблоїди обговорюють вагітність голлівудської актриси Меган Фокс. Але сама зірка вперто відмовляється від коментарів. А тим часом журналісти вже все одно з'ясували: у актриси буде дочка.

26-річна Меган в цьому році відзначає другу річницю з дня весілля з актором Брайаном Остіном Гріном. І схоже, вже восени пара стане повноцінною сім'єю.

"Меган допомагає Брайану виховувати 10-річного Кассіуса (син актора від шлюбу з Ванессою Марсіл) вже кілька років. Так що у неї є батьківський досвід для виховання маленької дочки", - повідомило джерело з оточення актриси журналу Star.

Нагадаємо, Брайан і Меган зустрічалися з 2004 року. Пара оголошувала то про заручини, то про розрив. І нарешті 24 червня 2010 закохані одружилися на Гаваях. В кінці березня поточного року з'явилися повідомлення про майбутнє поповнення в сімействі.

"Зрозуміло, Меган і Брайан були б дуже раді малюкові незалежно від статі. Але вони були в захваті, коли дізналися, що у Кассіуса буде сестричка", - продовжує джерело.

"Меган стане мамою в кінці вересня або перших числах жовтня. У її графіку значилися зйомки в новому фільмі, але потім сценарій віддали на доопрацювання, так що, в принципі, вона абсолютно вільна і може повністю присвятити себе дитині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Фокс вагітна першою дитиною

До речі, сама актриса раніше помітила, що не збирається жертвувати сімейним життям заради кар'єри і дитина для неї важливіше будь-якого високобюджетного проекту. "Багато моїх колег-актрис намагаються якомога більше працювати після досягнення 30 років. Вони відчувають пресинг через вік. У мене такого немає. Я думаю, що дитина набагато важливіше, ніж будь-який фільм. І не турбуюся з цього приводу".

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс вагітна дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути