четвер, 29 березня 2012 15:45

Меган Фокс вагітна першою дитиною

Меган Фокс вагітна першою дитиною
Пара поки ніяк не коментує інформацію Фото: www.dailymail.co.uk

Відома голлівудська актриса Меган Фокс чекає на дитину. Для артистки він стане первістком.

Популярна голлівудська актриса, модель і зірка фільму "Трансформери" Меган Фокс вагітна. Радісною новиною поділився якийсь близький друг артистки в інтерв'ю одному з американських видань.

"Меган Фокс і Брайан Остін Грін дуже схвильовані несподіваними новинами про вагітність. Вони розповіли про це тільки близьким друзям і родичам", - поділився приятель подружньої пари.

Проте ані сама 25-річна голлівудська діва, ані її 38-річний чоловік Брайан Остін Грін ніяк не прокоментували цю інформацію. Якщо актриса дійсно знаходиться при надії, то для неї ця дитина виявиться першою. А ось у Брайана вже є син від колишніх стосунків з жінкою на ім'я Кассіус. За словами все того ж друга, Меган чудово ладнає з пасинком і взагалі буде чудовою матір'ю.

"Меган дуже змінилася останнім часом. Брайан знає, що вона буде прекрасною мамою. Раніше для Меган на першому місці була кар'єра, а тепер - родина", - повідомив друг пари. До речі, незважаючи на любов до кар'єри, Фокс примудрилася піти з фільму "Трансформери", який і зробив її зіркою, буквально на піку популярності.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Меган Фокс на Гаваях не приховує свою струнку фігуру

Нібито норовиста актриса не змогла знайти спільної мови з продюсером картини Стівеном Спілбергом, який вигнав її з проекту. Всьому виною виявилося інтерв'ю Фокс, де вона сказала, що на знімальному майданчику режисер Майкл Бей - справжнісінький Гітлер.

Нагадаємо, Меган Фокс і Брайан Остін Грін знайомі з 2004 року, а одружилися в 2010 році на Гавайях. Влітку 2011 року з'явилися чутки, що Меган Фокс вагітна, проте виявилося, що актриса просто трохи поправилась. Щоправда, потім Меган так схудла, що злякала своїм зовнішнім виглядом численних шанувальників.

Зараз ви читаєте новину «Меган Фокс вагітна першою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути