субота, 03 березня 2012 13:56

Після сварки зі Спілбергом Меган Фокс знімається тільки в комедіях

 

Після сварки з Майклом Беєм і Стівеном Спілбергом кар'єра Меган Фокс явно пішла на спад. Проте актриса намагається не засмучуватися і ставитися до ситуації, що склалася філософськи. Нещодавно вона разом з Джоном Хеммом і Крістен Уіг закінчила роботу на зйомках комедії "Друзі з дітьми". Зйомки фільму за сценарієм актриси Дженніфер Уестфелд, яка виступає і режисером і виконавицею головної ролі, проходили в Нью-Йорку.

"Вважаю за краще зніматися в поганому кіно з хорошими людьми, а не навпаки", - заявила дівчина в новому інтерв'ю журналу Manhattan.

Це зовсім не означає, що Меган дійсно вважає нову картину невдалою, але як кажуть, з пісні слів не викинеш. Хоча більше ця фраза схожа на шпильку на адресу Спілберга. Нагадаємо, режисер зажадав відсторонити дівчину від роботи над третьою частиною "Трансформерів", після того як вона порівняла Бея з Гітлером.

"Велика частина знімальної групи чудово знайома один з одним, - продовжує Фокс. - У нас склалася дуже приємна душевна обстановка на знімальному майданчику". І підкреслює: "Це сильно відрізняється від тих проектів, в яких я працювала раніше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Фокс вигнали з "Трансформерів" через Гітлера

Між тим, найближчим часом Меган можна буде побачити в новій комедії Саші Барона Коена "Диктатор", а в кінці року вийде комедія Джадда Апатоу "Це сорок", де актриса зіграла одну з ролей.

Зараз ви читаєте новину «Після сварки зі Спілбергом Меган Фокс знімається тільки в комедіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути