понеділок, 02 липня 2012 12:18

Брайан Остін Грін цілував вагітний живіт Меган Фокс

Актриса Меган Фокс та її чоловік Брайан Остін Грін відзначили на Гаваях другу річницю з дня весілля. І незабаром у пари буде ще один привід для сімейного торжества. Меган чекає на свого первістка і навіть продемонструвала кругленький животик.

Плітки про цікавий стан актриси з'явилися ще в березні. Але Меган намагалася не говорити на цю тему, і представник зірки чутки також не коментував. На одному з телешоу Фокс навіть різко обірвала ведучого, коли він поставив їй пряме запитання про вагітність.

Але тепер відмовлятися просто немає сенсу. Своїм округлим животом Меган похвалилася перед папараці, позуючи для них немов на фотосесії для глянцю. До речі, судячи за об'ємами дівчини, вона знаходиться на другому триместрі. А за чутками, у зірки народиться донька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Меган Фокс ховається від папараці

Правда, досі Фокс не коментує свій цікавий стан. Але таблоїди наводять уривки з інтерв'ю, яке актриса дала журналу People в березні. "Я завжди любила дітей. І була чудовим бебісіттером. Я вмію знаходити спільну мову з дітлахами".

Брайан готовий підтвердити слова дружини. У 38-річного актора підростає 10-річний син Кассіус. Хлопчина прекрасно ладнає з Меган і два роки тому був єдиним свідком весільної церемонії пари на островах. Подейкують, сама Фокс мріє "мінімум про двох або навіть трьох" спадкоємців.

Зараз ви читаєте новину «Брайан Остін Грін цілував вагітний живіт Меган Фокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути