Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2020 09:32

Марічка Падалко розповіла, хто вибив її зуба і подякувала за підтримку

Марічка Падалко розповіла, хто вибив її зуба і подякувала за підтримку
Марічка розповіла, чому поставила штучний зуб і з якої вірогідної причини сталося так, що він випав Фото: instagram.com/marichkapadalko/

Після того, як телеведуча Марічка Падалко під час випуску новин у прямому ефірі на каналі "1+1", залишилася без зуба, жінка поквапилася пояснити ситуацію.

На сторінці в Іnstagram жінка опублікувала відео власного конфузу і висловила подяку за численні слова підтримки, що посипалися на неї звідусюди.

Знаменитість назвала випадок "новою "славою", на яку зовсім не розраховувала. Підтвердила факт, що випала частина переднього зуба. Назвала факап найкурйознішим досвідом за 20 років роботи ведучою.

"Прямий ефір тим і прекрасний, що завжди непередбачуваний. Так, в 2013 я вперше прямо в своєму ефірі побачила кадри затримання свого чоловіка на протесті під Київрадою, а кілька років тому мою ногу під час випуску несподівано почала облизувати собака, що забігла зі студії @snidanok", - розповіла Падалко.

Марічка розповіла, чому поставила штучний зуб і з якої вірогідної причини сталося так, що він випав.

"Моя колега @nata_goncharova мені написала, мовляв, "ти так зреагувала, ніби ти щодня губиш зуби". Ні, не щодня. Просто саме зараз я вирішила виправити ту прикрість, яка сталася понад десять тому. В мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку доньку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" навколо сплячої мами. І щойно я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкусувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося...", - написала ведуча.

Зірка думала, що інцидент пройде непоміченим. Епізод свідомо не виклали на YouTube канал ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий представив фільм "Карантин. Інше життя"

"Ми недооцінили уважність наших глядачів. Блогерка @ekulka виклала це в своєму профілі, і понеслося по всіх виданнях, і не лише українських. В усій цій історії мене особисто вразила та кількість підтримки, яку я отримала - і в коментарях, і в особистих повідомленнях. Друзі, велике Вам спасибі", - сказала Марічка Падалко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Нова "слава" прийшла звідки не чекали .... і підтримка теж😍. Так, в мене справді сьогодні під час прямого ефіру ТСН о 9:00 випала частина переднього зуба). Це, напевно, найкурйозніший мій досвід за двадцять років роботи ведучою. Прямий ефір тим і прекрасний, що завжди непередбачуваний. Так, в 2013 я вперше прямо в своєму ефірі побачила кадри затримання свого чоловіка😪 на протесті під Київрадою, а кілька років тому мою ногу під час випуску несподівано почала облизувати собака, що забігла зі студії @snidanok Цього разу моя колега @nata_goncharova мені написала, мовляв, "ти так зреагувала, ніби ти щодня губиш зуби😀". Ні, не щодня😁. Просто саме зараз я вирішила виправити ту прикрість, яка сталася понад десять тому. В мене в спальні стояв важкий металевий будильник і одного разу дуже зацікавив мою маленьку доньку. Вона схопила його з підвіконня і почала розмахувати "іграшкою" навколо сплячої мами. І щойно я позіхнула, як маленька весела ручка відбила мені половину зуба. Зараз зважилася нарешті на більш радикальний ремонт. Тільки була не дуже уважна до заборони свого стоматолога надкусувати їжу передніми зубами до закінчення лікування. Власне, тому сталося те, що сталося... Чесно кажучи, думала, що інцидент пройде непоміченим. Саме цей епізод свідомо не виклали на YouTube канал ТСН. Але ми недооцінили уважність наших глядачів. Блогерка @ekulka виклала це в своєму профілі, і .... понеслося по всіх виданнях, і не лише українських. В усій цій історії мене особисто вразила та кількість підтримки, яку я отримала) - і в коментарях, і в особистих повідомленнях. Друзі, велике Вам спасибі❤️))). В будь-якій ситуації зберігаємо спокій💪 Завтра вранці побачимось📺 в @tsnua

Публикация от Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Телеведуча Марічка Падалко під час випуску новин, який ішов у прямому ефірі на каналі "1+1", залишилася без зуба. Прикрий випадок не завадив їй закінчити озвучувати підводку. Запис фрагмента новинного випуску, під час якого з ведучою сталася неприємність, на своєму каналі в YouTube оприлюднив користувач romka121983. Падалко втратила зуб під час озвучування інформації про ситуацію з коронавірусом в одному з сіл Херсонської області. Незважаючи на те, що сталося, Падалко продовжила вести ефір, сховавши зуб в долоню.

Зараз ви читаєте новину «Марічка Падалко розповіла, хто вибив її зуба і подякувала за підтримку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути