пʼятниця, 23 листопада 2012 14:02

Макс Барських в новій машині ще не пробував займатись сексом

Макс Барських пересів із двомісного автомобіля Smart на чоловічий масл-кар Chevrolet Camaro. Авто в рази потужніше, ніж попереднє, але й пального вимагає вп'ятеро більше. Співак пояснив, що нова машина набагато комфортніша, а це важливо, повідомляє ТСН.

"Вона настільки велика. Я спершу цього боявся, тому що попередня машина була маленька. А зараз я відчуваю габарити цієї машини. Я на ній себе почуваю дуже комфортно і впевнено", - розповів Барських в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Співак з дитинства мріяв про дорогу і потужну машину. Та до останнього не міг визначитись, яку тачку він насправді хоче. Раніше над його ліжком висіла фотографія суперкара вартістю у півмільйона доларів.

"У мене є кілька стандартів машин, які я дуже люблю. Я з дитинства мріяв купити собі Lamborghini", - зізнався співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських у кліпі одружився із зомбі

Та навіть ставши зіркою та беручи за корпоратив до 10 тисяч доларів, Макс зізнається, що італійська ластівка йому не по кишені.

"Поки що я не настільки успішний, щоб купити собі Lamborghini", - підкреслив він.

На жовте Chevrolet Camaro, ціна якого стартує в Україні від 45 тисяч доларів, Макса надихнув фантастичний фільм "Трансформери". На цій машині головний герой рятує світ. У Барських щодо нового автомобіля інші плани. Він у ньому збирається займатися сексом. Співак і раніше практикував екстремальне кохання, та це було менш зручно.

"Найбільш екстремальний секс, напевно, був у таксі. Коли водій їхав попереду і він не бачив того, що відбувалося на задньому сидінні. В попередній машині я це робив неодноразово. В цій поки ще не пробував", - зазначив співак.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських в новій машині ще не пробував займатись сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути