середа, 14 грудня 2011 12:05

Макса Барських кличуть представляти Латвію на "Євробаченні"

Макса Барських кличуть представляти Латвію на "Євробаченні"

Підопічному режисера Алана Бадоєва Максу Барських запропонували поїхати на Євробачення від Латвії.

Тиждень тому Барських взяв три нагороди на церемонії на "OE Video Music Awards 2011", обійшовши таким чином Філіпа Кіркорова та Сергія Лазарєва.

"Наш телеканал готовий надати підтримку кандидатурі Макса Барських в якості нашого конкурсанта на конкурсі "Євробачення" від Латвії. І це нормально, коли іноземці виступають в кооперації із місцевими артистами. Ми би взяли на себе всі промо-компанії, менеджмент та фінансову підтримку. І взагалі музичний матеріал Макса може представляти не тільки Україну і Латвію, а й будь-яку іншу європейську країну", - зауважив директор музичного каналу "ОЕ" Алекс Кларк.

Втім продюсер співака Алан Бадоєв не поспішає приймати таку пропозицію.

"Звичайно, для нас велика честь отримати таку високу оцінку творчості артиста в Латвії. Але ми не будемо подавати заявку на участь в Євробаченні доти, поки не матимемо достойної пісні", - заявив він.

"В Україні і не тільки в нас вже всі забули, що Євробачення це в першу чергу конкурс, а не красиві танці біля мікрофону", - зазначив Бадоєв, який вже брав участь в Євробаченні із Світланою Лободою у 2009 році. Тоді співачка зайняла 12-те місце. Бадоєв виступив її креативним продюсером.

Зараз ви читаєте новину «Макса Барських кличуть представляти Латвію на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути