середа, 25 січня 2012 19:07

Макс Барських у кліпі одружився із зомбі
13

Фото: Фото: прес-служба Макса Барських

Режисери Алан Бадоєв разом з Сергієм Солодким представили тізер нового проекту Макса Барського "Z.dance".

Він складатиметься з трьох відеокліпів по 10 хвилин кожний. Перший буде готовий вже 20 лютого, другий — в березні, а третій в травні цього року.

"Нам стало скучно, бо в українському шоу-бізнесі нічого не відбувається. Ніхто не витрачає гроші і свій креатив. Ми вирішили стати першими. Першу частину трилогії знімали нон-стопом 92 години. Не спали, не їли. Працювали дві знімальні групи. В зомбі переодягнули 50 танцівників. Чому зомбі? Бо вампіри вже в минулому. А зомбі це модний тренд.

Не лякайтесь їх, кліп насправді буде дуже смішним та веселим. У нас будуть навіть діти-зомбі, які пішли до школи. Взагалі це найдорожчий проект в українському шоу-бізнесі. Ми переплюнули навіть нашу відеороботу дворічної давності "Сердце бьется" із Максом Барських та Лободою в $150 тис. Зомбі нам обійдуться удвічі дорожче. І знаєте зовсім не шкода", - зауважив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макса Барських кличуть представляти Латвію на "Євробаченні"

В кліпі Барських буде одружуватися із зомбі на ім'я Христина Межинська. Це героїня одної із програм "10 бажань", яку веде Алан Бадоєв.

"Багато хто запитує хто це: Лобода чи Вера Брежнєва? Ми вирішили не брати зірку або розпіарину дівчину, а просту дівчину. Повірте, вона настільки блондиниста і видає такі перли на кожному кроці. Хороша дівчина. Тільки вона змогла витримати три доби без сну. Насправді все було дуже важко", - наголосив Бадоєв.

"Ага, як завжди на вулиці мінус 40, а Макс Барських в майці. А Христина навіть не просила плед після кожного знятого кадра", - додав Барських.

Із піснею "Dance", на яку й розмістили тізер, Барських братиме участь у відбірковому конкурсі "Євробачення" цього року.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських у кліпі одружився із зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі