Ексклюзиви
вівторок, 28 травня 2019 18:01

Майже без алкоголю: як пройде виступ гурту Kiss у Києві

Майже без алкоголю: як пройде виступ гурту Kiss у Києві
Києвом гурт KISS пересуватиметься з ескортом. Фото: прес-служба

Вперше в Києві виступить легендарний американський гурт KISS. Концерт пройде в рамках прощального туру музикантів "End Of The Road". Тому це буде єдиний раз, коли українці зможуть подивитися на них вдома.

Концерт запланований на 16 червня на НСК "Олімпійський". З собою гурт везе 25 фур, 400 тонн обладнання і майже 100 чоловік команди.

Напередодні концерту організатори розкрили найцікавіші подробиці райдера гурту:

- в списку немає великої кількості алкоголю - учасникам групи від 58 до 69 років. Лише кілька пляшок дорогого шампанського і вина. Але тільки після концерту.

- райдер на всю команду включає більше 200 позицій їжі і напоїв, серед яких близько тонни питної води і близько 300 кг їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зізнавалась у коханні Путіну - зірвали концерт співачки

- обов'язковий поліцейський ескорт. Пояснюється це лише бажанням не втрачати час на затори в дорогах.

- з групою завжди присутня особиста охорона. Її начальник Денні Френсіс свого часу охороняв гурт Led Zeppelin. Про нього навіть написана книга.

- для забезпечення підготовки шоу, крім особистої команди, по райдеру групи залучається ще 250 чоловік з боку українського організатора. Всього в будівлі сцени протягом 3 днів бере участь більше 500 чоловік одночасно.

26 травня в Києві пройшов концерт гурту "Океан Ельзи". Влаштували його на території ВДНГ, а приурочений він був до Дня Києва.

Зараз ви читаєте новину «Майже без алкоголю: як пройде виступ гурту Kiss у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути