четвер, 13 листопада 2008 14:40

Майкл Джексон позбувся частини свого ранчо через борги

Майкл Джексон перестав бути одноосібним власником свого каліфорнійського ранчо "Neverland", передавши його компанії SycamoreValleyRanchCo. LLC. Про це повідомляє AssociatedPress.

Компанія SycamoreValleyRanchCo. LLC була створена Джексоном спільно з однією з філій компанії ColonyCapitalLLC, яка є утримувачем застави по кредиту на покупку ранчо.

Згідно з повідомленням порталу, Джексон був вимушений зробити цей крок через нездатність погасити заборгованість по виплаті кредиту за ранчо - ColonyCapital попередила Джексона про те, що закладене ранчо може бути конфісковане. Сума заборгованості Джексона складає 24,5 мільйона доларів.

Майкл Джексон придбав ранчо під час піку своєї популярності, в 1988 році. Співак організував на території ранчо численні атракціони і зоопарк, перетворивши таким чином територію ранчо в парк Neverland. Доступ до атракціонів був відкритий для всіх, тому в парку постійно знаходилися діти. Один з них, 13-ти літній хлопець, і став причиною початку фінансових утруднень співака, що почалися в 2003 році після арешту Джексона по звинуваченню в домаганнях до підлітка.

Зараз ранчо знаходиться в запущеному стані, оскільки Джексон не з"являвся на ньому з моменту звинувачень в розбещенні малолітніх.

У березні 2008 року компанія ColonyCapital вже робила спробу конфіскувати ранчо. Проте тоді співакові вдалося домовитися з кредиторами і залишити ранчо в своїй власності.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон позбувся частини свого ранчо через борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути