Ексклюзиви
середа, 05 травня 2010 16:20

Мадонна засунула в панчохи розп'яття (ФОТО)
14

51-річна співачка Мадонна взяла участь у відвертій фотосесії для травневого номеру журналу Interview magazine.

На ефектних чорно-білих знімках королева поп-музики відверто позує в спідній білизні. Одним з атрибутів зйомки було розп'яття - це одна з улюблених тем зірки.

На обкладинці альбому "Like а Prayer" 1989 року фігурують оголений живіт і стегна Мадонни, на яких розміщено хрест. Відомо, що під час фотосесії співачка, після того, як розп'яття впало їй за пояс брюк, кинула: "Ха, навіть Христос намагається залізти до мене в штани!" - що відразу ж потрапило в пресу.

Одну з пісень в рамках концертного турне співачка виконує "розіпнутою" на дзеркальному хресті, через що отримала критичні зауваження на свою адресу. Але з цієї ситуації Мадонна з легкістю вийшла: співачка заявила, що її сценічне розп'яття на хресті, що бентежить віруючих у всьому світі, - це прохання про допомогу і заклик звернути увагу на дітей в Африці, які голодують, а не богохульство.

Серед зірок з'явилася нова пошесть: публікувати свої фотографії, не оброблені "фотошопом". Ось і Мадонна вирішила показати себе "справжню". Співачка всіляко прагне довести, що на цих знімках її тіло не доводили до досконалості за допомогою комп'ютера.

Проте навіть якщо "фотошоп" не чіпав тіла зірки, неабияк довелося потрудитися фотографові. Йому вдалося підібрати для цієї зйомки дуже вигідне освітлення: за допомогою світла вдалося замаскувати дуже жилаві руки співачки, які завжди були її "слабким" місцем.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Мадонна засунула в панчохи розп'яття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути