пʼятниця, 16 квітня 2010 15:56

Мадонна може позбутися дочки

Мадонна може позбутися дочки

У Мадонни хочуть відібрати прийомну дочку - 5-річну Мерсі Джеймс з Малаві, яку вона насилу удочерила майже рік тому.

Щоб удочерити дівчинку з бідної африканської країни Малаві, Мадонні довелося пройти через судовий процес. Не пройшло і року, як у співачки виникла нова проблема: на Мерсі Джеймс претендує її батько Джеймс Кам"єва.

Колись він, як і більшість жителів його села, був такий бідний, що не міг прогодувати дочку і віддав її в притулок. Нещодавно ж він перебрався в ПАР, де працює охоронцем.

"Я збираюся найняти адвоката і відсудити дочку. Тепер я можу про неї піклуватися!" - сказав він.

Мадонна виховує трьох дітей - дочку Лурдес, сина Рокко, народженого від Гая Річі, і усиновленого Девіда - хлопчик теж родом з Малаві. З удочерінням Мерсі у співачки були складнощі. Суд спочатку відмовив в прийманні дівчинки в сім"ю співачки, тому що за чинним законодавством в Малаві усиновляти дітей можуть тільки громадяни країни, які проживають там від 18 до 24 місяців.

Співачку це не зупинило. Вона подала апеляцію і отримала дозвіл на удочеріння. Варто відзначити, що напередодні повторного розгляду справи про удочеріння Мадонна перевела на рахунки африканської держави 20 мільйонів доларів. У пресі відразу ж з"явилися висловлювання з приводу того, що це було схоже на хабар. Гроші були направлені до спеціального фонду, який піклується про малавійських сиріт, хворих на СНІД.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Мадонна може позбутися дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути