середа, 05 травня 2010 11:30

Мадонна закинула музику заради фільму про короля

Мадонна закинула музику заради фільму про короля

Американська поп-співачка Мадонна вирішила тимчасово перервати музичну кар"єру заради випуску нового фільму "W.E." про роман короля Великої Британії Едуарда VIII і американки Уолліс Сімпсон.

У бесіді з режисером Гасом Ван Сентом, опублікованій в новому номері журналу Interview, співачка розповіла, що в даний час вона не зв"язана контрактом з якою-небудь звукозаписною студією і поки не збирається працювати над новими композиціями.

"Весь мій час поглинає фільм, у мене немає енергії ні на що інше", - пояснила Мадонна.

Виконавиця поп-хітів зізналася, що в даний час її не цікавить навіть доля DVD-збірки, що нещодавно вийшла, до якої увійшли записи, зроблені під час виступів Мадонни в рамках її останнього на сьогоднішній день гастрольного турне "Sticky & Sweet Tour".

"Я чудово розумію, що над створенням колекції записів працювала безліч людей, але мені нема коли займатися рекламою цього DVD. Я поняття не маю, як люди дізналися про його реліз і як він взагалі продається", - заявила співачка режисерові.

Вихід DVD, який зумів очолити американський хіт-парад кращих музичних відеорелізів, відбувся в березні 2010 року

У бесіді з ван Сентом співачка підкреслила, що задумала зняти "W.E." ще кілька років тому, проте не наважувалася узятися за цей проект, оскільки не мала режисерського досвіду. Щоб освоїти процес випуску фільму, Мадонна вирішила зняти кіно про шоу-бізнес "Бруд і мудрість", прем"єра якого відбулася в 2008 році. Картина була зустрінута критиками достатньо прохолодно.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Мадонна закинула музику заради фільму про короля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути