Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2012 23:23

Мадонна образила Росію на 10 мільйонів доларів

Мадонна образила Росію на 10 мільйонів доларів
Фото: ИТАР-ТАСС

Активісти низки громадських об'єднань Росії мають намір через суд стягнути 333 000 000 рублів (більше 10-ти мільйонів доларів) з співачки Мадонни і організаторів її концерту в Санкт-Петербурзі, повідомляє "Інтерфакс".

Позовна заява підготувала ініціативна група за участю членів Профспілки громадян Росії, партії "Нова Велика Росія", руху "Народний собор" та інших організацій. "Ми вимагаємо від співачки Луїзи Чікконе та організаторів концерту компенсації моральної шкоди в розмірі 333 000 000 рублів, - повідомила представник Профспілки громадян Росії Дарина Дєдова. Позов планується подати в Московський районний суд Санкт-Петербурга.

"Вона образила почуття віруючих, пропагувала гомосексуалізм, тоді як на концерті були діти, а це заборонено в Санкт-Петербурзі. Нам, жителям культурної столиці, було завдано колосальну моральну шкоду", - прокоментувала Дєдова концерт Мадонни.

За словами активістки, 50 відсотків суми, стягненої з співачки та організаторів її концерту, заявники мають намір віддати у міський бюджет Петербурга. Останнє вони планують витратити на "підтримку сім'ї, материнства і дитинства, а також захист громадян від пропаганди гомосексуалізму і педофілії".

Дєдова також сказала, що сума позову цілком адекватна, так як дії співачки "образили почуття багатьох людей".

У зв'язку з концертом активісти Профспілки громадян Росії і партії "Нова Велика Росія" вже подали заяву в прокуратуру Санкт-Петербурга. Заява, за словами Дідової, прийнято, однак про те, чи розпочато провадження, вона нічого не знає.

Мадонна виступила в СКК "Петербурзький" 9 серпня. На концерті вона підтримала активістів ЛГБТ-руху.

Після виступу Мадонни про намір звернутися в суд заявив депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов - автор закону про заборону пропаганди гомосексуалізму. Свої претензії він обіцяв підкріпити відеозаписом, зробленим на концерті. Організатори концерту у відповідь пригрозили зустрічним позовом, оскільки використання фото-і відеоапаратури під час виступу було суворо заборонено.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна образила Росію на 10 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути