понеділок, 13 серпня 2012 13:50

У сина Мадонни запідозрили онкологію - ЗМІ

У сина Мадонни запідозрили онкологію - ЗМІ
Пригадали, що співачка народила Рокко ледь не придушеним Фото: wday.ru

Син популярної виконавиці Мадонни від шлюбу з британським режисером Гаєм Річі 11-річний син Рокко привернув до себе увагу світових ЗМІ своєю дивною поведінкою в Росії. Кажуть, хлопчик серйозно хворий, у нього підозрюють онкологію.

Нагадаємо, у скандально відомої американської виконавиці Мадонни четверо дітей: 15-річна Лурдес Леон від фітнес-тренера Карлоса Леона, 11-річний Рокко від шлюбу з британським режисером Гаєм Річі, семирічна Мерсі Джеймс і шестирічний Девід Банда. Останні двоє прийомні. Їх артистка усиновила в Малаві. Саме з усіма своїми дітьми Мадонна днями прибула до Москви в рамках свого гастрольного туру.

І якщо всі діти вели себе цілком природно, то 11-річний Рокко явно вибивався із загальної маси. Папараці помітили, що хлопчик поводився, м'яко кажучи, дивно. Він від'єднався від братів, сестер і численної свити і оглядав пам'ятки міста на самоті. Мало того, кажуть, Рокко воліє ходити в пізній час по підворіттях, щоправда, з особистою охороною. Сама Мадонна досить спокійно ставиться до дивного захопленню сина і навіть дозволяє йому виходити на сцену під час її виступу і підспівувати. Взагалі, вона балує його більше за інших дітей, відзначають деякі закордонні ЗМІ.

Проте ця любов Мадонни цілком з'ясовна. Нібито причина в давньому і серйозному захворюванні хлопчика. Преса навіть називає його - онкологія. Кажуть, Мадонна мужньо бореться з недугою сина. Крім того, саме через хворобу хлопчика співачка надає допомогу різним центрам з боротьби з онкологічними захворюваннями. А ще саме від раку грудей в 30 років померла мати Мадонни. C цією серйозною недугою виконавиця "знайома" не з чуток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна в Санкт-Петербурзі підтримала геїв

Деякі ЗМІ пригадали, що Мадонна народила Рокко ледь не придушеним. Справа в тому, що хлопчик народився буквально з обмотаною навколо шиї пуповиною. В результаті деякі внутрішні органи дитини постраждали внаслідок кисневого голодування. Кажуть, що, можливо, саме ця обставина і стало причиною захворювання 11-річного сина співачки.

Зараз ви читаєте новину «У сина Мадонни запідозрили онкологію - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути