понеділок, 13 серпня 2012 14:47

Філіп Кіркоров показав своє фото з Мадонною

Автор: Фото: Twitter Філіппа Кіркорова
 

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров нарешті показав фотографію з Мадонною, про яку говорили в Інтернеті. Нібито американська знаменитість посміялася над співаком, коли він хотів подарувати їй свій диск.

Нагадаємо, перед тим, як Мадонна повинна була дати сольник в "Олімпійському", американська діва відкрила в Москві фітнес-клуб, а її менеджмент влаштував закриту вечірку, куди запросив і російських знаменитостей. Так, в клубі з'явилися телеведуча Оксана Пушкіна, Філіп Кіркоров, Аніта Цой, фігуристка Ірина Родніна, художник Нікас Сафронов і балерина Анастасія Волочкова.

Однак сама Мадонна на святі так і не повеселилася: пройшлася по клубу і пішла. Обурена Аніта Цой заявила Волочковій в мікроблозі: "Навіщо вона нас запрошувала, ми так і не зрозуміли, тому що Мадонна була байдужа і холодна з гостями". Їй вторила і засмучена Ірина Родніна: "Мадонна пройшла господинею по клубу, ігноруючи всіх гостей". Волочкова тоді взагалі прийшла з букетом білих троянд, які нібито дуже любить Мадонна. Квіти до американської зірки так і не дійшли. Анастасія подарувала їх директору фітнес-клубу.

Куди більше пощастило Філіпу Кіркорову. Мадонна обдарувала його своєю увагою, мало того, навіть сфотографувалася з ним. Знімок моментально отримав скандальну славу після того, як з'ясувалися подробиці. За деякою інформацією, Кіркоров протягнув на захід власний альбом, щоб подарувати його Мадонні. Це була перша вінілова платівка "Ти, ти, ти" аж 1991 року випуску, на якій була зображена саме Мадонна в компанії самого Філіпа. Нібито, побачивши цей альбом, співачка лише уїдливо посміхнулася. Однак це зовсім не так.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна в Санкт-Петербурзі підтримала геїв

На фотографії, яку Філіп Кіркоров виклав в свій мікроблог, Мадонна зовсім не уїдливо, а ввічливо посміхається. Цілком дружелюбно. Сам Кіркоров, опублікувавши знімок, ніяк його не прокоментував. Злі язики, втім, засумнівалися, чи справді це пластинка. Деякі припустили, що це був альбом з його весільними фотографіями з Аллою Пугачовою або й зовсім альбом з марками.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров показав своє фото з Мадонною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути