вівторок, 19 січня 2021 20:30

"Зі сходом сонця приймаю душ" - Ілона Гвоздьова розповіла, чому не купається на Водохреще

"Зі сходом сонця приймаю душ" - Ілона Гвоздьова розповіла, чому не купається на Водохреще
Хореографиня Ілона Гвоздьова на Водохреще зі сходом сонця приймає душ. Фото: надано піар-агентом танцівниці

Танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, чи дотримується традиції - пірнати в ополонку на Водохреще. Вона зазначила, що її батько завжди намагався спонукати до цього, адже він за життя завжди занурювався в освячену ополонку цього дня. Однак хореографиня так і не наважилася.

"На Водохреще я ніколи не пірнала в ополонку, не звертаючи уваги на те, що веду спортивний спосіб життя. Чесно кажучи, спеціально уникаю цю процедури. Але завжди люблю приїхати на ополонку, щоб подивитися на все це дійство. Стою в пуховику, теплому одязі зі стаканчиком глінтвейну і голосно плескаю в долоні, щоб підбадьорити і підтримати друзів, які пірнають в ополонку", - поділилася Гвоздьова.

Зірка має свій ритуал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореографиня Гвоздьова розповіла, за що вдячна

"Віддаю перевагу зі сходом сонця прийняти душ, подякувати Богу за все, прочитати "Отче наш" і перехреститися. А тим, хто пірнає в ополонку, я низько вклоняюся", - зазначила вона.

Танцівниця Ілона Гвоздьова розмірковувала щодо ворожінь на коханого. Також вона розповіла детальніше про святкування Старого Нового року.

Зараз ви читаєте новину «"Зі сходом сонця приймаю душ" - Ілона Гвоздьова розповіла, чому не купається на Водохреще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути