четвер, 12 липня 2012 10:01

Ліза Боярська залишила сина на бабусю і поринула в роботу

Ліза Боярська залишила сина на бабусю і поринула в роботу
Актриса спокійна за свою дитину Фото: Дни.Ру

Актриса Ліза Боярська, яка в квітні стала мамою, була змушена залишити свого малюка. Синочок артистки зараз живе під Санкт-Петербургом.

Дочка Михайла Боярського з головою поринула в роботу. Її сину ще й трьох місяців не виповнилося, а 26-річна Ліза вже проводить творчі вечори. На одному з них молода матуся більше двох годин читала перед публікою вірші улюблених поетів і розігрувала фрагменти з вистав.

А потім ще особисто посадила ялинку. "Невгамовна яка! - зітхали шанувальники актриси і додавали з занепокоєнням: - Але як же вона дитинку-то залишила так надовго?"

Але за маленького Андрюшу Ліза спокійна. Малюк перебуває зараз під наглядом своєї 59-річної бабусі Лариси Луппіан. Вони дихають свіжим повітрям на дачі Боярських під Санкт-Петербургом.

Там же, до речі, гостює і чоловік актриси Максим Матвєєв. Закінчивши працювати на зйомках чергового фільму, він примчав провідати коханих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська чудово виглядала під час виписки з пологового будинку

Нагадаємо, Єлизавета Боярська і Максим Матвєєв стали батьками 7 квітня. Малюк вагою 3,6 кілограма і зростом 55 сантиметрів з'явився на світ в пологовому будинку № 16 в Купчино, що в Санкт-Петербурзі. Пологи актриси викликали такий ажіотаж серед її численних прихильників і журналістів, що і ті, й інші буквально окупували лікарню, змусивши Лізу найняти охорону, щоб особливо цікаві не проникли в палату.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська залишила сина на бабусю і поринула в роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути