середа, 15 лютого 2012 11:09

Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри

Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри

Дитина популярних акторів Єлизавети Боярської і Максима Матвєєва ще не народилась, проте вже відомо, що майбутня матуся кине її заради кар'єри.

Ліза Боярська в інтерв'ю не раз зізнавалася, що не є зразковою домогосподаркою, та й взагалі віддає перевагу кар'єрі. І її не зупинить ніщо і ніхто, навіть дитина. Мабуть, майбутню дитину будуть виховувати інші родичі затребуваної артистки: чоловік Максим Матвєєв, бабуся Лариса Луппіан і дідусь Михайло Боярський.

В останнього, до речі, вже є певний план по вихованню майбутнього онука, якого "мушкетер" очікує з великим нетерпінням: "Буду брати його з собою на риболовлю, навчу вболівати за "Зеніт", трошки навчу фехтувати". Втім, така програма годиться радше для хлопчика, ніж для дівчинки. А між тим ані Ліза Боярська, ані її чоловік Максим Матвєєв, ані їхнє найближче оточення так і не повідомило, кого ж саме, хлопчика чи дівчинку, чекає актриса.

За деякою інформацією, терміни пологів Боярської підходять - вона повинна народити в кінці березня або на початку квітня. Чим ближче настільки важливий момент в її житті, тим хвилююче і природніше бажання Лізи бути поряд з чоловіком. Нарешті артистка пішла в декретну відпустку зі свого театру і переїхала в Москву до Максима Матвєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Собчак буде хрестити дитину Лізи Боярської

Тепер Ліза Боярська постійно спостерігається у московських медиків. За деякою інформацією, рідні та близькі пари мріють, щоб малюка назвали на честь родичів Лізи. Якщо народиться хлопчик, то Сергієм, в честь дідуся, а якщо дівчинка, то Катериною, на честь бабусі. Уже з'явився і кандидат в хрещені матері. Можливо, нею стане телеведуча і близька подруга Лізи Ксенія Собчак, завдяки якій Боярській довелося зізнатися у своїй вагітності.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути