понеділок, 09 квітня 2012 09:26

Ліза Боярська народила первістка

Ліза Боярська народила первістка
Чоловік актриси був присутній на пологах Фото: ИТАР-ТАСС

Актриса Єлизавета Боярська та її чоловік, актор Максим Матвєєв, стали батьками. 7 квітня у подружжя народився син. Перед пологами 26-річна актриса планувала назвати малюка Андрієм або Сергієм, але остаточно щасливі батьки ще не вирішили.

"У мене з'явився ще один онук - Ліза народила хлопчика. Ми всі дуже щасливі", - сказав батько акторки, Народний артист РРФСР Михайло Боярський. Малюк вагою 3,6 кілограма і зростом 55 сантиметрів з'явився на світ в одному з пологових будинків Санкт-Петербурга.

"На кого схожа дитина, поки не скажу, він ще занадто маленький, незрозуміло. Волоссячко чорне, дуже славний", - поділилася радістю Лариса Луппіан. До речі, чоловік Лізи, актор Максим Матвєєв, скористався модною послугою "Сімейні пологи" і був присутній при появі малюка на світ.

Чоловік Лізи поїхав до клініки разом з нею і не відходив від неї до самої появи дитини на світ. Як кажуть медики, поводив себе безстрашно. А коли взяв новонародженого на руки, був просто щасливий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська залишить дитину заради кар'єри

Бабуся з дідусем були в пологовому будинку, чекали на щасливе повідомлення і відразу, як тільки дозволив лікар, кинулися подивитися на малюка. Потім вони поїхали додому, відпочити, поспати трохи, щоб вже в неділю знову відвідати улюблену дочку. Чоловік же залишився в палаті і всю ніч провів з Лізою.

Актриса знаходиться в окремій палаті, яка потопає в квітах і кульках. Сама молода мама виглядає втомленою, дуже блідою, але посміхається. "Все дуже добре пройшло, ми щасливі", - заявив Максим.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська народила первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути