четвер, 12 квітня 2012 11:53

Ліза Боярська чудово виглядала під час виписки з пологового будинку

Ліза Боярська виписалася з пологового будинку. Її зустрічав в обстановці найсуворішої таємності чоловік, актор Максим Матвєєв.

26-річна актриса Ліза Боярська виписалася з петербурзької клініки, де з'явився на світ її первісток. Виписка пройшла в обстановці найсуворішої конспірації - молоді батьки не захотіли ні з ким ділити радісний момент. Новоспечений тато малюка актор Максим Матвєєв приїхав в пологовий будинок у Фрунзенському районі Санкт-Петербурга в другій половині дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська в пологовий будинок найняла охоронців

Для цього Максим найняв сріблястий позашляховик. Машина під'їхала з чорного входу, Матвєєв швидко піднявся наверх, і вже через кілька хвилин у дверях з'явилася Єлизавета. Актриса, незважаючи на нещодавні пологи, чудово виглядала. На ній були сонцезахисні окуляри, чорна шапочка, довгий светр і світлий сірий плащ. Ліза прошмигнула в автомобіль, і лише після цього з пологового будинку вийшов Максим з кошиком-люлькою для перенесення немовлят.

Максим застрибнув у машину, і подружжя відразу вирушило додому. При цьому автомобіль Єлизавети в цілях конспірації залишився біля дверей пологового будинку. Примітно, що батьки Лізи Лариса Луппіан і Михайло Боярський на виписку не приїхали, малюка вони вже бачили, відвідуючи дочку в пологовому будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська народила первістка

Наприклад, Лариса Регінальдівна проводила з донькою практично весь вільний час, відлучалася лише на спектакль, в якому грала одну з головних ролей.

Нагадаємо, акторська пара Єлизавета Боярська та її чоловік Максим Матвєєв стали батьками 7 квітня, у подружжя народився син. Малюк вагою 3,6 кілограма і зростом 55 сантиметрів з'явився на світ в пологовому будинку № 16 в Купчино, що в Санкт-Петербурзі.

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська чудово виглядала під час виписки з пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути