Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2012 02:55

Ліза Боярська з чоловіком уже думають про другу дитину

Ліза Боярська з чоловіком уже думають про другу дитину
Ліза Боярська з чоловіком ФОТО: provolyn.com

Днями Лізі Боярській виповнилося 27 років. Актриса встигла за останні роки не тільки стати справжньою зіркою, вдало вийти заміж, але і народити свого первістка. Синові Єлизавети і Максима зараз вісім місяців.

Однак молоді батьки заявили, що думають про народження братика чи сестрички для маленького Андрія. А поки вони весь свій вільний час присвячують маляті. Так і роботу намагаються поєднати з вихованням дитини.

Не так давно Ліза Боярська спробувала себе в незвичайному амплуа. Вона озвучила Бабу-Ягу, повідомляє Dni.com.ua. За словами артистки, вона старалася для сина. Коли він підросте, впевнена Ліза, обов'язково буде дивитися мультфільми, над якими працює його знаменита мама.

Поки ж малюка Боярська і її чоловік ретельно приховують від сторонніх очей. Жодного фото спадкоємця знаменитої кінодинастії в пресі так і не з'явилося. Навіть повідомлення про хрестини хлопчика обійшлися без єдиного знімка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська залишила сина на бабусю і поринула в роботу

Урочиста церемонія хрещення відбулася в одному з храмів Санкт-Петербурга і проходила виключно у вузькому колі. "На хрещенні були присутні тільки близькі, ми не афішували цю подію. Хрестини Андрія стали невідомі широкій громадськості, люди - наші родичі", - розповіла мама Лізи актриса Лариса Луппіан.

Тим часом стало відомо, що незабаром чекає важка розлука бабусю і дідуся зі своїм онуком. Адже Ліза переїжджає до чоловіка Максима Матвєєва в Москву.

Лариса Луппіан розповіла:

"Зараз Ліза і Максим закінчують ремонт у своїй московській квартирі. Поки що Ліза живе на два міста: у Москві у неї чоловік, у Санкт-Петербурзі - син. Але скоро Андрюша переїде в столицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліза Боярська назве дитину на честь дідуся

Звичайно, нам шкода з ним розлучатися, але що робити? У Лізи чоловік - актор МХТ, і їй доводиться жити в Москві.

Однак вони будуть часто приїжджати до нас, адже Ліза не кидає роботу в Малому драматичному театрі Санкт-Петербургу. Тому, сподіваюся, будемо постійно бачитися".

Зараз ви читаєте новину «Ліза Боярська з чоловіком уже думають про другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути