пʼятниця, 16 березня 2012 12:42

Лікарі не дзвонили дружині Пороховщикова перед її самогубством

Лікарі не дзвонили дружині Пороховщикова перед її самогубством

Медики НДІ неврології РАМН повідомили, що Олександр Пороховщиков знаходиться у свідомості, однак стан його дуже нестійкий. Крім того, з'ясувалося, що лікарі не дзвонили Ірині Пороховщиковій перед її загибеллю і не говорили їй про можливу смерть її чоловіка Олександра Шалвовича.

Заступник директора Наукового центру неврології РАМН, доктор медичних наук, професор, член-кореспондент РАМН Михайло Пірадов розповів про нинішній стан популярного актора Олександра Пороховщикова, який нещодавно пережив інсульт. Як з'ясувалося, актор знаходиться в свідомості. Але через перенесений інсульт його самопочуття може мінятися. Також Пірадов зазначив, що ранній постінсультний період завжди чреватий найсерйознішими ускладненнями, тому сказати, що все у нього погано або добре, медики не можуть.

Також лікар повідомив, що поки Пороховщикову про загибель дружини говорити не будуть: "Через хвилювання у нього може піднятися артеріальний тиск, і тоді не виключена можливість повторення інсульту. Від себе можу додати, що ми надаємо пацієнту всю необхідну допомогу, на рівні світових стандартів".

Між тим медик зазначив, що лікарі не могли дзвонити Ірині Пороховщиковій і розповідати їй про стан її чоловіка. Нагадаємо, в ніч з 9-го на 10 березня дружина відомого актора Олександра Пороховщикова Ірина покінчила життя самогубством нібито після того, як їй зателефонували лікарі і повідомили, що її чоловік не доживе до ранку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина актора Олександра Пороховщикова повісилася через хворобу чоловіка

"9 березня на початку одинадцятої вечора дружина Олександра Шалвовича подзвонила нашому черговому лікарю, щоб дізнатися про стан чоловіка. Вона розмовляла з досвідченим 40-річним реаніматологом, який розповів їй, що Олександр Шалвович знаходиться у важкому, але стабільному стані. Потім лікар додав: якщо ви хочете дізнатися більше, приїжджайте на наступний ранок, покажіть документи, які засвідчують, що ви його дружина, і ми поговоримо конкретніше", - розповів Михайло Пірадов.

Медик зазначив, що більше їм Ірина не дзвонила. Пірадов повідомив: "Взагалі, це абсолютно не в правилах клініки давати будь-яку інформацію про пацієнтів по телефону. Крім того, це просто неетично. Тому ми здивовані, що в пресі якимось чином з'явилися необгрунтовані дані, що ми нібито повідомили Ірині про можливу смерть її чоловіка".

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не дзвонили дружині Пороховщикова перед її самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути