вівторок, 03 жовтня 2006 17:05

Леонід Якубович спровокував ДТП і утік з місця події

 

Знаменитий шоумен Леонід Якубович, ставши винуватцем аварії, утік з місця події. Правоохоронцям вдалося отримати пояснення телеведучого і примусити його заплатити штраф лише через 3 тижні.

Житель підмосковних Люберець льотчик Сергій Орєхов під"їхав на своїй "Тойоті-камрі" до будинку N 22 по вулиці Мала Дмитрівка.

Припаркувавшись, чоловік вийшов з машини і попрямував до розташованого неподалік офісу МТС. Але не встиг зробити і декількох кроків, як помітив, що до його машини швидко наближається чорний джип "Тойота". На очах у власника авто врізалося в лівий бік припаркованої іномарки.

Тоноване скло джипа опустилося, і назовні виглянув знайомий мільйонам глядачів телеведучий.

Причиною зіткнення стала зайва квапливість.

- Якубович протягнув мені $20, - розповідв Орєхов. - Але я не взяв. Нічого собі, тільки фарбування моєї машини в сервіс-центрі коштує у декілька разів дорожче.

Сергій заявив, що необхідно викликати на місце події співробітників ДАІ, щоб зафіксувати аварію для страхової компанії. Проте Леонід Аркадійович і слухати не захотів про даїшників. Якубович сів у машину і поїхав.

Проте Сергій все ж викликав співробітників ДАІ. Даїшники, які приїхали, склали протокол про адміністративне порушення. Справу передали у відділ розшуку Управління ДАІ. Правоохоронці направили Якубовичу повістку, але шоумен з"явився у відділенні лише через 3 тижні. За його словами, події розвивалися зовсім не так, як розповів Сергій.

- Я разом зі своїм директором дуже поспішав того дня на спектакль, - розповів Леонід Аркадійович. - Ну і зачепив по дорозі іномарку. А її господар мене упізнав і зажадав $1000. Я платити не захотів, залишив усі свої координати, дані на машину і поїхав, тому що поспішав. І потім 3 тижні був відсутній у Москві, до Чечні їздив, тому в ДАІ приїхати не міг. Як тільки з"явився у столиці, побачив повістку і відразу приїхав у відділ.

Даїшники виписали Якубовичу штраф у розмірі $55 за те, що він утік з місця аварії.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Якубович спровокував ДТП і утік з місця події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути