понеділок, 18 січня 2021 14:03

Хто гратиме замість Саманти в продовженні "Секс і місто"

Хто гратиме замість Саманти в продовженні "Секс і місто"
Героїню Саманту замінять одразу 2 новими персонажами. Фото:instagram.com/sexandthecity_life

Героїню Саманту, роль якої виконувала Кім Кетролл, у продовженні серіалу "Секс і місто" замінять 2 новими персонажами. Продюсери зазначили, що хочуть створити серіал "таким же расово різноманітним і барвистим, як сам Нью-Йорк".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки отримають акторки за продовження серіалу "Секс і місто"

"Смішно, що життя в такому "плавильному казані", як Нью-Йорк, зображувалася виключно очима білих жінок. Саманта не повернеться, але ми представляємо 2 нових персонажів, сильних і сміливих кольорових жінок, які допоможуть презентувати серіал новому поколінню глядачів і точніше відобразити світ, у якому ми живемо. Настав час показати в серіалі обличчя і життя справжніх жінок Нью-Йорка 2021 року", – сказав інсайдер виданню Daily Mail.

Американський серіал "Секс і місто" перезапустять. Виходитиме на стрімінговому сервісі HBO. Знімуться майже всі акторки, які грали в оригінальному телешоу: Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс та Синтія Ніксон. Окрім Кім Кетролл. Сара Джессіка Паркер пояснила, чому Кетролл не зніметься в продовженні культового серіалу.

Зараз ви читаєте новину «Хто гратиме замість Саманти в продовженні "Секс і місто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути