середа, 09 січня 2013 17:51

Крістен Стюарт ризикує отримати титул "найгіршої актриси"

Крістен Стюарт ризикує отримати титул "найгіршої актриси"
Актриса номінована за виконання головних ролей відразу в двох фільмах Фото: wday.ru

Не виключено, що в цьому році Крістен Стюарт може виявитися в числі номінанток на "Оскар". Актриса дійсно непогано зіграла в картині Вальтера Саллеса "На дорозі". Однак поки публіка з цікавістю обговорює не досягнення Кріс, а її номінацію на "Золоту малину" - нагороду за сумнівні досягнення в кінематографі.

Найбільш високооплачувана актриса Голлівуду - 2012 ризикує отримати анти-нагороду як "Гірша актриса". Причому шанси у Кріс досить високі - вона номінована за виконання головних ролей відразу в двох фільмах: "Білосніжка і мисливець" і "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2".

До речі, заключна частина "сутінкової" саги виявилася рекордсменом за кількістю номінацій. Картина значиться в 11 категоріях, у тому числі як "найгірший фільм року". І між іншим, колега і коханий Стюарт Роберт Паттінсон склав компанію подрузі - він засвітився в номінації "Найгірший актор".

Що ж стосується "конкуренції", то крім Стюарт на звання "найгіршої" претендують: Кетрін Хейгл, Мілла Йовович - за роль Еліс в останній частині франшизи "Обитель зла", Барбра Стрейзанд і комедійний актор Тайлер Перрі, який зіграв жіночу роль в комедії "Програма захисту свідків Медєї".

У номінації "Найгірший актор" разом з Робом представлені: Ніколас Кейдж, Едді Мерфі, все той же Тайлер Перрі і Адам Сендлер. Перрі також опинився в списку претендентів на нагороду як "найгірший режисер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Необхідно прийняти свої страхи" - Крістен Стюарт розповіла про свої помилки

Нарешті, до п'ятірки найгірших фільмів року крім заключної частини "сутінкової" саги увійшли: "Морський бій", комедія "Тато-Досвідос", "Тисяча слів" і "Велика пригода на повітряній кулі". Володарів "Золотої малини" назвуть 23 лютого на спеціальній церемонії в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт ризикує отримати титул "найгіршої актриси"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути