пʼятниця, 30 листопада 2012 09:32

Крістен Стюарт народить Роберту Паттінсону дитину - ЗМІ

Крістен Стюарт народить Роберту Паттінсону дитину - ЗМІ
Стюарт і Паттінсон вже планують розкішну дитячу кімнату для дитини Фото: news.bigmir.net

Зірки нашумілої саги "Сутінки" Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон дали новий привід для розмов. За чутками, молоді люди готуються стати батьками.

Зарубіжні ЗМІ буквально стоять на вухах. Мало того, що заключна частина сутінкової саги б'є всі рекорди переглядів, так ще з'явилася інформація, що нібито Крістен Стюарт чекає на дитину від свого колеги Роберта Паттінсона.

Примітно, що повідомлення про вагітність Стюарт з'явилося незабаром після того, як розгорівся скандал зі зрадою Крістен. Нагадаємо, новина, що популярна 22-річна голлівудська актриса, зірка фільмів "Сутінки", Крістен Стюарт зрадила своєму другові й колезі по франшизі Роберту Паттінсону, стала громом серед ясного неба для всіх фанатів картини. Артистка проміняла актора на режисера Руперта Сандерса, який зняв картину "Білосніжка і Мисливець", в якій Стюарт зіграла головну роль. Одне з американських видань опублікувало знімки, що зобразили Крістен і Руперта під час побачення: обійми, поцілунки та інші ніжності.

Цікаво, що 41-річному Сандерсу не завадила не тільки значна різниця у віці, але й обставина, що він одружений і має двох дітей. Що штовхнуло 22-річну Крістен Стюарт в обійми режисера, залишилося таємницею. Дізнавшись про зраду Паттінсон сильно переживав і навіть з'їхав з їхнього з Крістен спільного дому. Втім, актриса вимолила прощення і незабаром Роберт і Крістен вже представляли останню частину "Сутінків" по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робберт Паттінсон попросив фанатів присилати йому свої голі фото

Стюарт і Паттінсон вже планують розкішну дитячу кімнату для дитини і мають намір ростити її у Великій Британії. Роберт, англієць за національністю, дуже патріотичний. Американка Крістен повністю з ним згодна, що ростити дитину краще в Європі, і особливо на Туманному Альбіоні.

Кажуть, майбутня мама Крістен буквально благає 26-річного Роберта пошвидше одружитися з нею, бо хоче народжувати не як "подружка" Паттінсона, а в якості законної дружини. Втім, скептично налаштовані журналісти сумніваються, що Стюарт чекає на дитину, і кажуть, що ця інформація лише приманка для залучення уваги і додаткових коштів до картини.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт народить Роберту Паттінсону дитину - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути