середа, 07 листопада 2012 09:55

Камерон Діаз неприкрито фліртує з Робертом Паттінсоном

Камерон Діаз неприкрито фліртує з Робертом Паттінсоном
Але актор зберіг вірність Крістен Стюарт Фото: usmagazine.com

Днями актриса Камерон Діаз намагалася спокусити знаменитого вампіра Роберта Паттінсона на одному зі світських заходів у Лос-Анджелесі.

Джерела американського таблоїду usmagazine.com розповіли про те, як 40-річна голлівудська актриса Камерон Діаз намагалася спокусити свого колегу 26-річного Роберта Паттінсона. Той факт, що він помирився зі своєю коханою Крістен Стюарт, схоже, її зовсім не бентежив. Так, присутні на вечірці Art's Art + Film Gala в Лос-Анджелесі стали свідками того, як Камерон відкрито фліртувала із актором.

"Кам сиділа поруч з Робом під час вечері. Вона торкалася до його руки, голосно реготала над усім, що б він не сказав, і дійсно дуже старалася", - розповіли джерела.

Тим не менше, Паттінсон, на відміну від своєї невірної коханої, зберігає вірність Крістен Стюарт і був стриманий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон пробачив Крістен Стюарт зраду

Пройшов майже місяць з того часу, як Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон оголосили про возз'єднання після зради актриси з режисером Білосніжки і мисливця Рупертом Сандерсом. Нещодавно вони стали знову виходити разом відпочивати в світ. Так, сутінкова пара відзначила Хелловін, але підготувати костюми парочка не постаралася, обмежившись масками і легким гримом.

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діаз неприкрито фліртує з Робертом Паттінсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути