четвер, 25 жовтня 2012 10:11

Роберт Паттінсон різко висловився про секс з Крістен Стюарт

Роберт Паттінсон різко висловився про секс з Крістен Стюарт
Акторові було незручно знімати постільні сцени Фото: eclipse-sumerki.ru

Голлівудський актор Роберт Паттінсон, який грає головну роль у фільмі "Сутінки", трохи розповів про секс з героїнею Крістен Стюарт.

Роберт Паттінсон зараз впритул зайнятий своїми обов'язками з розкручування останнього фільму вампірської саги "Сутінки".

В одному з останніх інтерв'ю для австралійського ТБ він різко висловився про секс з Крістен Стюарт. Актор заявив: "Сексуальні сцени в цьому фільмі були досить сміхотворними. Це все тому, що ти знімаєш штуки з віковим обмеженням з 13 років. І це все про те, щоб винайти якісь способи, щоб зробити щось сексуальним. Це просто не може бути нормальною сексуальною сценою. Мається на увазі, що це як би кращий вампірський секс, який у тебе коли-небудь був".

Всі сцени, звичайно, знімалися в присутності немаленькою знімальної групи, а режисер ще й давав завдання зображувати "повний екстаз". Роберт Паттінсон: "Ми робимо це тільки для камери, а оператор там сміється. Я не думаю, що обличчя хлопців створені для такого".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт розповіла про свою ранимість

Нагадаємо, в останньому фільмі про кохання вампіра Едварда і дівчини Белли - "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2" — на глядачів чекає сюрприз. Творці фільму придумали фінал, який кардинально відрізняється від літературного першоджерела.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон різко висловився про секс з Крістен Стюарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути