пʼятниця, 12 жовтня 2012 09:56

Крістен Стюарт розповіла про свою ранимість

Крістен Стюарт розповіла про свою ранимість
Актрисі важко справлятися зі складними ситуаціями Фото: segodnya.ua

Голлівудська актриса Крістен Стюарт зазвичай справляє враження досить впевненої в собі дівчини. Вона стійко пережила скандал, що розгорівся навколо її зради з Рупертом Сандерсом і таки повернула коханого. Зараз зірка представляє новий фільм "В дорозі", в якому зіграла дівчину без комплексів. Але, як зізнається сама Крістен, насправді вона дуже ранима дівчина.

Її героїня Меріл може запросто зайнятися сексом з будь-яким з вподобаних їй хлопців.

Сама ж актриса у новому інтерв'ю зізнається, що зовсім не схожа на Меріл і їй досить складно справлятися зі складними ситуаціями, особливо коли мова йде про особисте життя.

"Меріл могла не звертати уваги на речі, які заподіюють їй біль, - говорить Стюарт про свою героїню. - Коли їй було боляче, вона змогла зрозуміти ці почуття, винести урок, а ще змогла полюбити людину, яка заподіяла їй біль. Вона ніколи не хотіла зробити нічого поганого. Але так склалися обставини. Фактично Меріл не могла в сформованій ситуації допомогти навіть самій собі. Хоча всі прекрасно розуміла. Я сама набагато більш чутлива. І навіть більше ранима, ніж вона".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крістен Стюарт знову переїхала до Роберта Паттінсона

Минулого місяця Крістен вдалося помиритися з Робертом Паттінсоном. За чутками, зараз пара намагається не розставатися надовго, не продавати будинок, з якого обидва з'їхали, і спробувати почати все заново.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт розповіла про свою ранимість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути