середа, 31 жовтня 2012 13:53

Паттінсону запропонували $12 млн за рекламу парфуму Dior

Паттінсону запропонували $12 млн за рекламу парфуму Dior
Контракт укладено на три роки Фото: ray-ban-sunglasses.ru

Роберт Паттінсон вже давно вважається одним з найсексуальніших хлопців в Голлівуді. І досить дивно, що досі до актора не зверталися з пропозицією стати обличчям якого-небудь модного дому. Але нарешті в Christian Dior спохватилися. Зірці "сутінкової саги" запропоновано взяти участь у рекламній кампанії однієї з чоловічих парфумерних ліній.

За даними таблоїдів, контракт між Паттінсоном і Dior вже підписаний. Згідно з умовами документа, актор протягом трьох років буде представляти один з ароматів (який саме, поки не відомо), а натомість отримає 12 мільйонів доларів. Досить вигідна угода, якщо врахувати, що за зйомки в рекламі Chanel № 5 Бред Пітт отримав 7 мільйонів.

Як запевняють джерела з оточення зірки, сам Роб дуже любить Dior. Зокрема, на кінофестивалі в Каннах хлопець раз у раз з'являвся в костюмі з лінії Dior Homme. Нагадаємо, в рекламних кампаніях дому, як правило, беруть участь дуже серйозні зірки "фабрики мрій" на кшталт Джуда Лоу, Шарліз Терон і Наталі Портман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон різко висловився про секс з Крістен Стюарт

До речі, подруга Паттінсона Крістен Стюарт зайнялася рекламою парфумерії ще на початку цього року. У січні актриса підписала контракт з модним домом Balenciaga, і зараз зірка представляє новий аромат модного дому Florabotanica. "Це незвичайний, злегка дикуватий аромат. Але в той же час дуже сексуальний", - говорить Кріс про парфум.

Зараз ви читаєте новину «Паттінсону запропонували $12 млн за рекламу парфуму Dior». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути