понеділок, 05 листопада 2012 16:12

Крістен Стюарт на червоній доріжці здивувала вбранням

Одна з найбільш обговорюваних актрис "фабрики мрій" Крістен Стюарт з'явилася на вихідних на червоній доріжці голлівудського кінофестивалю AFI Fest - 2012. Дівчина в компанії режисера Вальтера Саллеса представляла новий фільм "На дорозі". Картина вже вийшла в прокат в низці країн, так що основну увагу журналістів привернуло незвичайне вбрання зірки.

Модні критики спантеличені. Білий верх - чорний низ - комбінація, звичайно, класична. Але брюки з плісировкою і топ, дуже схожий на бра. Сміливе поєднання. Хоча подібні топи, за спостереженнями журналістів, вже стають модним трендом серед знаменитостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон різко висловився про секс з Крістен Стюарт

До речі, на вечірці в Garden Terrace після прем'єри Стюарт веселилася не лише в компанії колег. До коханої приєднався Роберт Паттісон, і світські пліткарі із задоволенням констатували: у пари все добре.

Молоді люди танцювали, шепотілися, трималися ніжно за руки, одним словом, поводилися саме так, як і годиться закоханим. Ближче до першої години ночі Роб став збиратися, і через пару хвилин після того, як він залишив паті, до Паттінсона приєдналася Кріс - дівчині знадобився певний час, аби розпрощатися з колегами.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт на червоній доріжці здивувала вбранням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути