Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2012 08:30

"Необхідно прийняти свої страхи" - Крістен Стюарт розповіла про свої помилки

"Необхідно прийняти свої страхи" - Крістен Стюарт розповіла про свої помилки
Актриса зараз готується до зйомок у новому фільмі Бена Аффлека "Фокус" Фото: entertainment.nbcnews.com

У новому інтерв'ю The Sun Крістен Стюарт розповіла про свій головний промах під час скандалу зі зрадою. За словами дівчини, публічне вибачення, яке вона принесла Роберту Паттінсону, співслужило погану службу, а точніше, виявилося поганим паблісіті. Як згадує актриса, в той час їй хотілося замкнутися в своєму будинку, сховатися подалі від публіки, а зовсім не чекати зворотної реакції.

"Необхідно прийняти свої власні страхи, - зауважила вона в інтерв'ю. - Якщо ви будете чесні, то визнаєте свої помилки. Але саме в цей момент починає відбуватися найцікавіше".

"Раніше я не вникала у все це, - продовжує зірка. - Але справа в тому, що, якщо постійно мовчати і дозволяти людям думати про вас усе, що завгодно, врешті-решт просто опиняєшся в ізоляції".

Зараз Кріс готується до зйомок у новому фільмі Бена Аффлека "Фокус". Напередодні сам Бен розвіяв чутки про те, що картина буде трилером. "Це комедія, - пояснив актор. - І я, дійсно, дуже радий розпочати цю роботу. Зйомки стартують в квітні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон працює над обручкою для Крістен Стюарт

Часу на підготовку у зірки досить, так що Стюарт не забуває і про благодійну діяльність. Актриса вирішила виставити на аукціон своє вбрання від Zuhair Murad, в якому блищала на прем'єрі останньої частини "Сутінкової саги" в Лос-Анджелесі. Кошти, виручені від продажу, підуть у фонд допомоги постраждалим від урагану "Сенді".

Зараз ви читаєте новину «"Необхідно прийняти свої страхи" - Крістен Стюарт розповіла про свої помилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути