вівторок, 20 листопада 2012 17:29

Робберт Паттінсон попросив фанатів присилати йому свої голі фото

Робберт Паттінсон попросив фанатів присилати йому свої голі фото
Актор написав про це в Twitter Фото: daiteka.ru

Голлівудський актор Робберт Паттінсон попросив своїх фанатів надіслати йому свої фотографії, на яких вони оголені. Це прохання зірка сутінкової саги озвучив в Twitter.

Під час Twitter-чату з MSN UK зірка фільму "Сутінки" Роберт Паттінсон закликав своїх шанувальниць і шанувальників відправити йому свої оголені фото, пише таблоїд Hollyscoop.

"Будь ласка, не могли б ви надсилати мені свої фото в голому вигляді? Досі такого не було, - написав актор передплатникам свого мікроболга. - Але, будь ласка, не шліть мені жодних фотографій, якщо ви неповнолітні".

Чим викликана така поведінка Паттінсона не зрозуміло, адже він всього місяць тому помирився зі своєю коханою Крістен Стюарт і подібна поведінка неприпустима для зайнятого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон сподівається на продовження "сутінкової" саги

До речі, довгоочікуваний офіційний вихід у світ після примирення Роберта Паттінсона та Крістен Стюарт разом відбувся на не менш довгоочікуваній світовій прем'єрі останнього фільму про вампірів - "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2".

Зараз ви читаєте новину «Робберт Паттінсон попросив фанатів присилати йому свої голі фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути