субота, 21 березня 2015 10:25

Козак Гаврилюк розповів, якою маршруткою їздить на роботу

Автор: vidomosti-ua.com
 

Народний депутат козак Гаврилюк повідав у передачі "Світське життя" як змінили його стиль життя 100 днів роботи в Верховній Раді.

"Яким був козаком, таким залишився: чуб на місті, форма, яка була така і залишилась - нічого не змінилось. В даний момент я у Києві не живу, на власному окрузі 95-му, місто Боярка, Винаймаю житло у людей 29 квадратнх метрів за 4500 гривень. Друг дав покористуватися авто - "Жигулі", коли без "Жигуля" добираюсь 801 маршруткою", - говорить народний депутат.

Козак Гаврилюк не скаржитися на власну зарплатню у Верховній Раді.

"В даний час ми маємозарплату 6500 , люди виживають і на 1200, їм ще важче. Зараз піст, не їм м'ясо, по скромніше харчуюсь, смажену картоплю, картоплею запасся з осені", - говорить народний депутат.

Нагадаємо, козак Гаврилюк взявся за навчання, він говорить, що йому варто багато ще наздогнати.

"Займаюсь з викладачем, писати, граматику, історію треба повчити: те що було пропущено у моєму дитинстві, яке було не дуже цікавеньке, зараз все треба наздоганяти, - говорить козак Гаврилюк і розповідає, за що його часто сварить викладач, - що я не дуже уважний, замість того щоб зосередитися на навчанні, я десь літаю дуже далеко під небом, він вертає мене назад на землю, я знову літаю, прилітаю. Козак, одним словом",

Козак Гаврилюк також розповів про подробиці особистого життя і про те, що козаки завжди мали багато дружин і він не виключення.

"Наші козаки у давнину мали дружину не одну по всьому світу,і я з дружиною розвівся 11 років назад. У мене як у козаків і у Києві, під Києвом і в кожному селі", - сказав козак Гаврилюк.

Зараз ви читаєте новину «Козак Гаврилюк розповів, якою маршруткою їздить на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути