вівторок, 13 листопада 2012 17:51

Кондратюк не прийшов на презентацію нового кліпу Козловського

Кондратюк не прийшов на презентацію нового кліпу Козловського
Співак таки виконує пісні зі старого репертуару Фото: fm-tv.com.ua

Віталій Козловський представив своє перше відео без продюсера. На своє друге пришестя співак запросив і екс-продюсера Ігоря Кондратюка, і колишню команду, повідомляє ТСН.

Першу самостійну пісню Козловського "Сяйво" прийшли послухати близькі друзі та колеги. Першою співака по телефону привітала Ірина Білик.

"Мені подарувала моя подруга і колега, яка не змогла сьогодні бути тут і слізно просила пробачення, Іра Білик. Але вона передала мені в подарунок цей браслет. Я спеціально його вдягнув з собою і вийшов з ним на сцену", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

На прем'єру Козловський запросив і свого екс-продюсера Ігоря Кондратюка. Але той на запрошення не пристав.

"Він напевне сьогодні не зміг прийти. Я не знаю. Можливо не захотів. Я ставлюся до цих людей з великою вдячністю", - зауважив він.

Єдиною з колишньої команди, хто привітав Віталія, стала Яна Прядко. Дев'ять років вона була його виконавчим продюсером. Давати інтерв'ю Яна відмовляється. Сам співак про неї теж говорить неохоче.

"Можливо пройде час, емоції згаснуть, прийде тверезість думки", - наголосив співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловського возить на машині колишній охоронець високопосадовців

Новий репертуар Козловського — це дві пісні. Зізнається, що зі старого виконує лише обране і активно збирає матеріал для наступного альбому.

"Я виконую дещо зі старого репертуару, але те, що можу виконувати. Або роблю кавери таким чином, що вони видозмінені настільки, що ніхто навіть причепитися не може", - зізнався Козловський.

Але навіть новий кліп "Сяйво", кажуть в оточенні співака, зовсім не новий. Відзняли його ще за часів Кондратюка. А монтували вже після скандалу. Та попри сварки колеги певні, що Козловський та Кондратюк таки порозуміються, питання лише в часі.

Зараз ви читаєте новину «Кондратюк не прийшов на презентацію нового кліпу Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути