четвер, 25 жовтня 2012 17:03

"Цю людину я називав духовним батьком" — Козловський про конфлікт з Кондратюком

"Цю людину я називав духовним батьком" — Козловський про конфлікт з Кондратюком
Співак наголошує, що це його перший конфлікт

Віталій Козловський не хоче коментувати скандал з Ігорем Кондратюком. Співак не хоче виносити все це на публіку. Про це він розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Я міг би на цю тему говорити дуже багато і розповідати різні подробиці. Але не буду цього говорити, адже розумію, що такого роду ситуації і питання потрібно вирішувати вдома, а не виносити якісь скандали на публіку і робити з цього показуху і називати когось шахраєм і злочинцем, який когось обікрав. Нікого я не обкрадав в цьому житті. У мене совість чиста. Всі гроші я віддав. А те, що відібрали машину, на совісті вже в тих, хто це зробив", - наголосив Козловський.

За словами співака номери від машини він залишив: "Номери я собі таки забрав. Тому що це подарунок".

"Я насправді ні про що не шкодую. Мій вибір був усвідомлений. Я поспілкувався з людиною, яку називав духовним батьком, не продюсером, продюсер — це умовно було. І при першій розмові він на все відреагував дуже позитивно, принаймні ніяких сварок не було. Він сказав: "Я розумію. Час приходить до кожного артиста і кожен хоче бути самостійним. Ти вже не маленький хлопчик. Тобі особливо я і не допомагав. Ти завжди йшов сам, я просто був поруч. Тепер все в твоїх руках. Іди далі. Але нам потрібно буде з тобою судити, як завершувати нашу з тобою співпрацю". І наступної зустрічі був вже зовсім інший розклад. І тому зараз відбувається те, що відбувається. Але я зовсім ніякого ні зла, ні образ не тримаю на Ігоря. Я навпаки йому дуже вдячний. Я вдячний всім тим людям, які були поруч біля мене весь цей час і робили для мене свій морально-фізичний вклад", - підкреслив Віталій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський вирішив поїхати за кордон для "перезавантаження"

Співак назвав це першим своїм скандалом.

"Нарешті хоч один конфлікт. Перший і одразу гучний конфлікт Віталія Козловського. Я ж ніколи ні з ким не сварився. В принципі я і зараз ні з ким не сварюся. Але просто сама ситуація вийшла з-під колії. Але це є великий стимул для того, аби рости", - зауважив він.

Козловський називає це побутово-творчим конфліктом.

"Тому що коли люди, пропрацювавши разом 9 років, розходяться, це вже можна назвати побутово-творчим. Тому що побутові речі якісь так само були задіяні", - наголосив артист.

Зараз ви читаєте новину «"Цю людину я називав духовним батьком" — Козловський про конфлікт з Кондратюком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути