вівторок, 30 жовтня 2012 17:01

"Головна місія Козловського - нести світло людям" - Влад Дарвін

"Головна місія Козловського - нести світло людям" - Влад Дарвін
Композитор написав пісню спеціально для свого друга Фото: screenmedia.com.ua

Влад Дарвін написав для Віталія Козловського пісню і вважає, що той незабаром помириться з тепер вже екс-продюсером Ігорем Кондратюком. Про це співак і композитор розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Я з Віталіком дружу ще з позаминулого року. І це ніяк не пов'язано з його подіями з Кондратюком. Що стосовно цієї ситуації, можу сказати тільки одне: я тримаю кулаки, щоб вона розв'язалася добре, щоб обидві сторони знайшли в собі силу, мудрість помиритися і пробачити один одного", - зазначив Дарвін.

Композитор вважає, що таке буває в шоу-бізнесі.

"Проходить час, минає рік-два і люди все одно потім миряться, повертаються до спілкування один з одним. Бо наш світ дуже тісний. Ми всі обертаємося один біля одного. І бажано навколо себе розсіювати позитивні флюїди", - підкреслив Влад Дарвін.

За словами співака, пісню "Сяйво" він написав спеціально для Віталія Козловського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цю людину я називав духовним батьком" — Козловський про конфлікт з Кондратюком

"І під враженням від розмов з ним про те, що таке життя. Він трохи розповідав про те, що його головна напевно місія - це не стільки виступати, скільки нести світло людям. Бо в Києві публіка розпещена, а в регіонах, коли він приїжджає, він людей дійсно радує своєю появою. Він проводить багато часу зі своїм фан-клубом. А там самі різні люди. І він всім як може так і допомагає. Тож після цієї розмови я вирішив таку пісню йому написати", - зізнався Дарвін.

Зараз ви читаєте новину «"Головна місія Козловського - нести світло людям" - Влад Дарвін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути