середа, 17 жовтня 2012 21:07

Віталій Козловський вирішив поїхати за кордон для "перезавантаження"

Віталій Козловський вирішив поїхати за кордон для "перезавантаження"
Співак готує другий трек після розриву стосунків з продюсером Ігорем Кондратюком

Віталій Козловський досі не може оговтатися після розриву з продюсером Ігорем Кондратюком. Стомлений від сварок та юридичних перепетій, Віталій вирішив поїхати з країни, повідомляє ТСН.

"Зараз мене друзі дуже активно просять, аби в листопаді місяці. Це якраз такий тихий місяць, щоб на тиждень для "перезавантаження" поїхати кудись, наприклад в Дубаї", - розповів співак в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Повернеться до України з відпочинку і знову на сцену. Окрім пісні, яку для нього написав Влад Дарвін, Віталій вже готує другий трек у новому репертуарі.

"Років сім назад мій звукорежисер, з яким я працював, дав мені пісні демки, які він писав. І запропонував мені заспівати", - наголосив артист.

Тоді від пісні зі стьобом співак відмовився. Після конфлікту з продюсером передумав. Нині ліпший момент для цього треку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це буде удар по всьому шоу-бізнесу, якщо люди дізнаються правду" - Ягольник про конфлікт Козловського з Кондратюком

"Буде доречним заспівати щось таке, що не буде дуже серйозним і нав'язливим. Посміюся я, посміються інші", - наголосив Віталій Козловський.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський вирішив поїхати за кордон для "перезавантаження"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути