понеділок, 13 грудня 2010 15:51

Комуніст Грач дав Кіркорову настанови своєї бабці

Комуніст Грач дав Кіркорову настанови своєї бабці

Народний депутат України Леонід Грач написав відкритого листа російському співаку Філіпу Кіркорову, в якому розповів про настанови "своєї дуже мудрої бабусі". Повний текст відкритого листа Грач розмістив на своєму офіційному сайті.

Грач написав листа під враженням від інтерв'ю, у передачі "Пусть говорят" з телеведучим Андрієм Малаховим минулої п'ятниці, 10 грудня.

"У зв'язку з цим я згадав далекий 1990 рік. Тоді, на початку Вашої творчої біографії, Вам не вдалося завоювати лаври переможця у всесоюзному фестивалі Кримські зорі, в якому Ви брали участь. Я як секретар Кримського обкому партії особисто мав відношення до організації та проведення фестивалю - з тієї причини, що фестиваль проводили у місті Ялта", - написав Грач.

У своєму листі політик зазначив, що тоді очолював Верховну Раду Криму і його переконали присвоїти Кіркорову звання Заслуженого діяча мистецтв Автономної Республіки Крим.

"Ціную Вас як особистість, ціную Ваш талант, і вважаю, що талант, як дар Божий, повинен бути понад усе, які б негаразди не трапилися в житті. Істинний талант належить не тільки Вам, але і всім мільйонам, що цінують і люблять Вашу творчість.", - написав у листі Грач.

Політик також зазначив, що його "дуже мудра бабуся", яка мала всього чотири класи освіти церковнопарафіяльної школи, одного разу сказала: "Синку, у житті найбільше бійся своїх".

"Головне в житті: не зламатися, не звернути зі свого шляху. Ці слова пише вам людина, яка останні два десятиліття випробувала на собі неодноразово заповіти своєї бабусі і при будь-яких крутих поворотах у своїй долі не зламалася", - підкреслив Грач.

Нагадаємо, під час репетиції у Кремлівському палаці Кіркорову не сподобалося яскраве світло прожекторів і він зігнав злість на режисерці "Золотого грамофону", побивши її. Після інциденту артист прилетів в Ізраїль, щоб пройти обстеження у психіатричному відділенні тель-авівської лікарні "Тель а-Шомер".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Комуніст Грач дав Кіркорову настанови своєї бабці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути