понеділок, 12 жовтня 2015 12:45

Колишня дружина Притули готується знову стати мамою

Автор: obzor24.in.ua
 

Колишня дружина шоумена Сергія Притули, Юлія знову готується стати мамою, про це сам телеведучий розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1

"Мене останнім часом людські маси дивують. Мені почали розповідати, який я негідник - жінку з дитиною кинув. Є той факт, що ми з нею вже три роки розлучені. У неї своя родина, у мене своя. Юля зараз готується в черговий раз стати мамою. Ми тішимося за неї, у її нового чоловіка прекрасні стосунки з моїм сином. Але людям весь час хочеться, щоб якщо люди розлучаються, щоб завжди були якісь скандали, кров, літали ножі, суди, щоб діти плакали, ділили майно, "нажаль" я всіх розчарував. У мене такого немає", - говорить Сергій Притула.

Телеведучий, який нещодавно вдруге одружився, теж думає про поповнення у власній родині: "ми будемо старатися, щоб хороших українців ставало більше", сказав він.

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула поділився подробицями свого другого весілля.

"Який би я не був цинічний, але я так само маю зважати не тільки на свої бажання. У нас не було фокусника з голубами, жодних лавсторі, слайдшоу, просто було розкішне застілля зі спілкуванням, - каже шоумен, - дійсно приїжджав наряд поліції, оскільки хтось викликав. Людям здалося, що занадто голосно грала музика. Приїхали копи, вийшла Лєнка Кравець з ними розібралася. Всі почали сміятися. Лєнка сказала, що у неї не має селфі з копами, тоді приїхала ще одна машина, щоб у Лєнки було багато селфі, поспілкувалися, тоді поліція поїхала".

Зараз ви читаєте новину «Колишня дружина Притули готується знову стати мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути