пʼятниця, 04 квітня 2014 09:40

Кім Кардаш'ян зробить запрошення на весілля з шовку

Автор: Reuters
 

Кім Кардаш'ян та її наречений Каньє Вест готуються до травневого весілля: зараз 33-річна Кім хоче схуднути на кілька кілограмів і вже сіла на жорстку білкову дієту.

"Кім худне з кожним тижнем. Вона хоче ідеально виглядати на весільних фото", - повідомляє джерело журналу Us Weekly .

Кардаш'ян строго дотримується дієти Аткінса - тій же, завдяки якій схудла на 25 кілограмів після народження доньки Норт. Вона харчується куркою, брокколі і горіхами.

"Вона їсть овочі, а локшина, рис і хліб під забороною. Це своєрідний шок для організму. І єдиний спосіб скинути вагу", - запевняє те ж джерело.
Крім того, Кім займається фітнесом п'ять разів на тиждень і робить по сто присідань щоранку, щоб підтримувати форму сідниць.

Стало відомо, що Кім і Каньє хочуть витратити приблизно 125 тисяч доларів на кожного гостя торжества. Вони одружаться в Парижі в травні і планують запросити двісті чоловік.

Кожне запрошення на весілля обійдеться парі в 1000 доларів.

"Кім і Каньє хотіли, щоб запрошення вийшли якомога більше шикарними, тому звернулися до першокласного дизайнеру. Він створив золотисті коробочки з шовку, усередині кожної - фотоальбом з кадрами казкового роману нареченого і нареченої, а також запрошення на шовку, прикрашене листочком зі справжнього золота і розсипом натуральних перлів", - повідомляє джерело журналу Grazia.

Плюс до цього, пара забронювала для гостей готель Trianon Palace на 199 кімнат. Всіх запрошених привезуть до Франції на приватних літаках. І всі витрати оплатять Кім і Каньє.

"Гостей вітатимуть подарунковим набором: пляшкою шампанського за 500 доларів, косметикою Crème de la Me , вручну зробленими сувенірними брелоками з ініціалами Кім і Каньє з кристалів Swarovski, парфумом і подарунковими спа-картами на 250 доларів", - діляться подробицями майбутнього весілля джерела.

А сама наречена хоче змінити три весільні сукні і зробити в салоні засмагу з алмазними і золотими частинками - "щоб сяяти".

На довершення всього, під час проходу до вівтаря Кім хоче нести на руках доньку Норт.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян зробить запрошення на весілля з шовку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути