понеділок, 05 листопада 2012 12:40

Кім Кардаш'ян хоче народити близнюків від Каньє Веста

Кім Кардаш'ян хоче народити близнюків від Каньє Веста
Знаменитість вже планує весілля Фото: wday.ru

Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян планує народити своєму коханому, реперу Каньє Весту двох дітей, причому близнюків. Якщо раніше Кім збиралася скористатися послугами сурогатної матері, то тепер хоче сама виносити малюків.

Дівчина планує витратити 200 тисяч доларів на передові способи лікуванні безпліддя. "Після поїздки в Італію Кім сказала: "Все, чого я зараз хочу, так це бути дружиною Каньє і матір'ю його дітей. Мене не хвилює, що станеться з моєю фігурою!" - поділилося джерело в оточенні пари.

За його словами, Кім хоче бути впевненою в тому, що її первістками стануть близнюки. Перед цим вона планує зв'язати себе узами шлюбу з Каньє. Це відбудеться після того, як остаточно буде оформлене її розлучення з Крісом Хамфрісом.

До речі, Кардаш'ян вже почала планувати весілля з репером. За деякими даними, урочистість обійдеться в 20 мільйонів доларів. Тільки весільна сукня, яку хоче Кім, коштує 8,5 мільйона доларів. Вбрання, всипане перлами і білими діамантами, зробить дизайнер Юмі Кацура.

Кім планує залучити до організації весільної урочистості розпорядника Девіда Тутера. Він працював з такими знаменитостями, як Дженніфер Лопес і Барбара Волтерс.

ФОТОРЕПОРТАЖ: The Sun поділився 20-кою найсексуальніших образів Кім Кардаш'ян

Кім також хоче, щоб на весіллі співала її улюблена співачка Селін Діон, гонорар якої на приватних виступах становить шість мільйонів доларів. В якості заміни Діон вона також розглядає Бейонсе. Загалом, весілля обіцяє бути одним з найбільш дорогих і екстравагантних в Голлівуді.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян хоче народити близнюків від Каньє Веста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути