Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 09:34

Кетрін Зета-Джонс опинилась в психіатричній клініці

Голлівудська актриса Кетрін Зета-Джонс лягла на лікування в психіатричну клініку.

За словами представника актриси, Зета-Джонс пережила непростий рік і вирішила звернутися до психіатрів. Нагадаємо, що в 2010-му її чоловік Майкл Дуглас боровся з раком гортані, а актриса всіляко його підтримувала. На початку нинішнього року Дуглас оголосив про перемогу над недугою.

У 41-річної Зети-Джонс, згідно з класифікацією Американської психіатричної асоціації, біполярні розлади другого типу (БАР-II). Це порівняно легка форма біполярного афективного розладу (БАР), яке раніше було відомо як маніакально-депресивний психоз. БАР-II відрізняється від більш важких розладів відсутністю маніакальної фази і являє собою скоріше важку форму депресії, що супроводжується маніями. Цей психічний розлад лікується медикаментозно і шляхом психотерапії.

В оточенні знаменитості підкреслюють, що вона почувається чудово і з нетерпінням чекає початку роботи над запланованими кінопроектами.

Кетрін Зета-Джонс знялася в таких фільмах, як "Легенда Зорро", "Дванадцять друзів Оушена", "Нестерпна жорстокість" та інші. За роль другого плану в кіномюзиклі "Чикаго" актриса була удостоєна "Оскара".

Зараз ви читаєте новину «Кетрін Зета-Джонс опинилась в психіатричній клініці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути