понеділок, 20 грудня 2010 17:31

Після хіміотерапії Майклу Дугласу важко ходити (ФОТО)

Актор Майкл Дуглас, який зараз одужує після двомісячної терапії проти раку, став вибиратися на прогулянки.

Однак якщо при фотографах актор тримається молодцем, то, коли поруч немає камер, помітно, що справи зі здоров'ям у зірки далеко не такі хороші, як він намагається показати.

Так, нещодавно актор знайшов у собі сили вирушити в диснеївський парк у Флориді з дружиною Кетрін Зетою-Джонс і дітьми Діланом і Керіс. Всі газети світу обійшли знімки усміхненого Майкла, який катається на американських гірках разом зі своїми дітьми.

Однак папараці зробили "закулісні" знімки актора. Змарнілий і блідий актор ховав очі за темними окулярами, однак відвідувачі парку розваг його моментально впізнали.

Дуглас був такий знесилений, що пересувався на спеціальному скутері, проте свідки розповіли, що йому, швидше, потрібний би був інвалідний візок. Втім, актор мужньо переносив прогулянку, яка давалася йому зі складністю, і навіть намагався виглядати бадьорим.

Близьке оточення Дугласа повідомляє, що тепер актору належить набрати вагу, яку він втратив за час лікування.

"Це одна з найважчих речей, через які потрібно пройти після того, як ти пройшов через хіміотерапію. Доводиться набирати вагу, - розповів друг актора Алан Баррі. - Він виглядає худим, це правда, але це все через хімію, яка буквально "з'їдає" тіло. Майкл поки що не може повернутися до роботи, та й не здатний це зробити чисто фізично, але йому веліли сприймати це легко і поки що піднімати моральний дух".

Зараз зірка намагається частіше вибиратися з дому. Так, Дуглас особисто возить дітей у школу і вигулює собаку. Сім'я актора всіляко підтримує його, так, Кетрін Зета-Джонс часто влаштовує розваги для всієї родини, в яких Майкл бере активну участь.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Після хіміотерапії Майклу Дугласу важко ходити (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути